ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 8, ΠΕΥΚΗ ΤΗΛ. 2108028149 | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΓΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ  ΤΗΛ. 2110043890

Ανθρώπινο Δυναμικό

Aνθρώπινο Δυναμικό

kathigites

H μεγάλη επιτυχία του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Σωτήρχου σε όλες τις εξετάσεις γλωσσομάθειας, καθώς και η αγάπη των μαθητών για την αντίστοιχη ξένη γλώσσα την οποία διδάσκονται, οφείλονται σε μεγάλο βαθμό και στους Καθηγητές μας.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελούν έμπειροι και καταρτισμένοι καθηγητές με υψηλή ικανότητα μεταδοτικότητας, οι οποίοι είτε έχουν τη γλώσσα που διδάσκουν ως μητρική τους (native speakers), είτε έχουν πτυχίο της αντίστοιχης φιλολογίας.

Οι συνεργάτες μας που επανδρώνουν το Κέντρο Μελέτης μας είναι απόφοιτοι του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης, του Μαθηματικού και της Φιλολογίας και Παιδαγωγικής Ψυχολογίας με μεταπτυχιακά στην ειδική αγωγή και τις μαθησιακές δυσκολίες.

Η συνεχής μετεκπαίδευση των Καθηγητών μας πάνω στις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, στις νέες τεχνολογίες και στις μαθησιακές δυσκολίες μέσα από την παρακολούθηση σεμιναρίων και workshops σε συνδυασμό με την επιλογή του κατάλληλου εκπαιδευτικού υλικού και της κατάλληλης μεθοδολογίας (Sotirchou Teaching System) εξασφαλίζει την παροχή υψηλού επιπέδου σπουδών σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας.

Καλέστε τώρα στο 2108028149 για περισσότερες πληροφορίες!

Χρήσιμα άρθρα

agglika stin a dimotikou

Αγγλικά στην Ά Δημοτικού

Η Α’ Δημοτικού είναι ιδανική ηλικία για να ξεκινήσει το παιδί μαθήματα στα Νηπιακά τμήματα Αγγλικών Pre-Junior. Δεν θεωρείται πλέον

Τα «γκάτζετ»… κρασάρουν τον εγκέφαλο

Το multitasking («πολυπραγμοσύνη»), δηλαδή η ικανότητα του ατόμου να επεξεργάζεται πολλές πληροφορίες ταυτόχρονα, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

Hellenic American
Union

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ