ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 8, ΠΕΥΚΗ ΤΗΛ. 2108028149 | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΓΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ  ΤΗΛ. 2110043890

Αγγλικά – Τμήματα Ενηλίκων

Η πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας αποτελεί αναμφίβολα απαραίτητο προσόν για κάθε ενήλικα. Γι’αυτό το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σωτήρχου μπορεί να σας εξασφαλίσει την επιτυχία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας όλων των επιπέδων.

Το πρώτο στοιχείο που θα πρέπει να αξιολογήσει κάθε ενδιαφερόμενος προκειμένου να επιλέξει ένα πρόγραμμα εκμάθησης της ξένης γλώσσας που τον ενδιαφέρει, είναι προφανώς η ποιότητα σπουδών και η καταλληλότητα του προγράμματος (εκπαιδευτικό υλικό/ ύλη / επίπεδο καθηγητών / ευελιξία στα ωράρια / αντιμετώπιση σπουδαστή). Το δεύτερο στοιχείο που θα πρέπει να αξιολογηθεί είναι η διάρκεια του προγράμματος.

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Σωτήρχου μπορείτε να κατακτήσετε το B2 Lower: Cambridge (F.C.E), Michigan (E.C.C.E) μεσα σε μολις 16 μήνες , ξεκινώντας από το μηδέν. Εύκολα επίσης μπορείτε να γίνετε κάτοχος του C2 Proficiency: Cambridge (C.P.E), Michigan (E.C.P.E) μέσα σε 8-16 μήνες αν είστε κάτοχος του Lower ανεξάρτητα με το πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε.

Διοργανώνουμε επίσης τμήματα για τους σπουδαστές αυτούς που δεν έχουν ως στόχο την απόκτηση κάποιου πτυχίου αλλά θέλουν απλά να “ξεσκονίσουν” και να βελτιώσουν τα Αγγλικά τους, καθώς και τμήματα προφορικής εξάσκησης με Άγγλους καθηγητές .

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

Hellenic American
Union

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ