ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 8, ΠΕΥΚΗ ΤΗΛ. 2108028149 | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΓΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ  ΤΗΛ. 2110043890

Ποιοι Είμαστε

Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας

Το 1985, η Αγγελική Σωτήρχου, απόφοιτη Αγγλικής Φιλολογίας, ίδρυσε τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό ενώ προηγουμένως είχε διδάξει σε πολλούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς και κολλέγια.

Καθοδηγούμενη από το πάθος για τη διδασκαλία και την αγάπη για τα παιδιά, ίδρυσε το καινοτόμο εκπαιδευτικό σύστημα: Sotirchou Teaching System, το οποίο εφάρμοσε με επιτυχία με την πάροδο του χρόνου σε πληθώρα μαθητών. Κύρια χαρακτηριστικά είναι το ‘’Classbased Teaching’’ για τα επίπεδα Junior όπου η μάθηση βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην δουλειά που γίνεται στην τάξη, το ‘’Skillsoriented teaching’’ για τις Senior τάξεις όπου δίνεται βάση στην ταυτόχρονη ανάπτυξη όλων των δεξιοτήτων, αφιερώνοντας συγκεκριμένο χρόνο για κάθε δεξιότητα που ανατίθεται σε εξειδικευμένο καθηγητή και στο Skills & Exams Oriented Teaching για τα τμήματα εξετάσεων όπου προσαρμόζεται το μάθημα στην ανάπτυξη όλων δεξιοτήτων με βάση τον τόπο της εξέτασης και περιλαμβάνει πολλές εξετάσεις προσομοίωσης και συνεχή παρακολούθηση προόδου.

 

Συνεχιστής του έργου της είναι ο γιος της, ο Γεώργιος Τσίπηρας, μαθηματικός και καθηγητής Αγγλικής από το 2005, με πληθώρα μεταφράσεων και ζωντανών διερμηνειών στο ενεργητικό του, ο οποίος τελειοποίησε το Sotirchou Teaching System ενσωματώνοντας τις νέες τεχνολογίες και δημιουργώντας τις εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής n.e.s.t. (Native English Skills Testing) που διενεργούνται για όλα τα Senior επίπεδα από επιτροπή Άγγλων και Αμερικανών εξεταστών, δίνοντας τη δυνατότητα στους γονείς να γνωρίζουν το ακριβές επίπεδο των παιδιών τους σε όλες τις δεξιότητες.

Από το 2014 διδάσκει την Κινέζικη γλώσσα και έχει συντάξει βιβλία εκμάθησης και προετοιμασίας για εξετάσεις κινέζικης με τη βοήθεια των συνεργατών του.

Το 2017 ίδρυσε το κέντρο μελέτης Δημοτικού & Γυμνασίου ‘‘Sotirchou Learning Centre’’ καθώς και πρόγραμμα προετοιμασίας για εισαγωγή μαθητών της ΣΤ’ Δημοτικού σε Πρότυπα και Ιδιωτικά Γυμνάσια μέσω εξετάσεων.

Από το 2018 ασχολείται με τη διδασκαλία Ελληνικής γλώσσας σε Κινέζους μαθητές (από Κινέζικα σε Ελληνικά) βοηθώντας στην ομαλότερη προσαρμογή τους στη χώρα μας.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Sotirchou Learning Centre με περισσότερα από 30 χρόνια επιτυχιών στο ενεργητικό του έχει βοηθήσει χιλιάδες μαθητές να κάνουν κτήμα τους τις ξένες γλώσσες, να αποκτήσουν πτυχία και άλλες δεξιότητες καθοριστικές για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Εμπιστευτείτε μας την εκπαίδευση των παιδιών σας και εμείς θα εξασφαλίσουμε την επιτυχία τους!

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

Hellenic American
Union

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ