ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 8, ΠΕΥΚΗ ΤΗΛ. 2108028149 | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΓΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ  ΤΗΛ. 2110043890

Γερμανικά – Παιδικά Τμήματα

Θέλετε το παιδί σας να μάθει γερμανικά με συνομήλικους;

Να χρησιμοποιεί διδακτικό υλικό κατάλληλο για την ηλικία του, έτσι ώστε το μάθημά του να είναι ενδιαφέρον και αποτελεσματικό;

Θέλετε να ενισχύσετε την διδασκαλία που προσφέρεται στο σχολείο έτσι ώστε το παιδί να ανταποκρίνεται δυναμικά στην εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας;

Τότε φέρτε το παιδί σας σε μας, όπου μπορεί να παρακολουθήσει ένα από τα παιδικά τμήματα που προσφέρουμε.

Για παιδιά ηλικίας 6 έως 8 ετών:

Τα παιδιά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ομαδικές δραστηριότητες, όπως ζωγραφική, μουσική, χειροτεχνία, τραγούδια, προβολή video και slides, action games (παιχνίδια δράσης), έρχονται σε πρώτη επαφή με την ξένη γλώσσα. Σε αυτό το στάδιο στόχος είναι η εξοικείωση με τον προφορικό λόγο και η αγάπη της ξένης γλώσσας.

Για παιδιά ηλικίας 9 & 10 ετών:

Με ειδικά βιβλία γι’ αυτήν την ηλικία. Στην εκπαίδευση των μαθητών εντάσσονται και μαθήματα με multimedia εφαρμογές όπως videoμαθήματα, slides κ.λ.π. Με τη χρήση του διαδραστικου πινακα το παιδί μέσω του Η/Υ αναπτύσσει το λεξιλόγιό του και τις βασικές επικοινωνιακές δεξιότητες όπως η κατανόηση γραπτού λόγου και η ομιλία.

Για παιδιά ηλικίας 11 έως 13 ετών:

Χάρη στην επικοινωνιακή μέθοδο που εφαρμόζουμε το παιδί συμμετέχει ενεργά στη διδασκαλία και μαθαίνει να επικοινωνεί στην ξένη γλώσσα. Διαχειρίζεται την πληροφορία και αναπτύσσει τις 4 βασικές ικανότητες: κατανόηση και παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου. Με τη χρήση του διαδραστικου πινακα το παιδί παραμένει συγκεντρωμένο στη μελέτη του, αποκτά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ώστε να χρησιμοποιεί πιο άνετα τη γλώσσα, μαθαίνει να μελετά σωστά στηριζόμενο στις δυνάμεις του, δουλεύει παραγωγικά και βλέπει άμεσα τα αποτελέσματα τόσο στο γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο.

Για παιδιά ηλικίας 14 έως 17 ετών :

Το παιδί επιτυγχάνει 3 στόχους:

Α) τη γνώση της γλώσσας,

Β) την άνεση στην επικοινωνία,

Γ) την απόκτηση πτυχίου.

Καλέστε μας τώρα στο

210 8028149

για περισσότερες πληροφορίες

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

Hellenic American
Union

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ