ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 8, ΠΕΥΚΗ ΤΗΛ. 2108028149 | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΓΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ  ΤΗΛ. 2110043890

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Για περισσότερο από 30 χρόνια το κέντρο ξένων γλωσσών Σωτήρχου συμβάλλει με επιτυχία στην άριστη εκμάθηση κάθε ξένης γλώσσας σε τμήματα παιδικά και ενηλίκων.

Ξένες Γλώσσες για όλους!

Το κέντρο μας διοργανωνεί τμήματα εκμάθησης Ξένων Γλωσσών για όλες τις ηλικίες. Παιδικά τμήματα, τμήματα εφηβικά και τμήματα ενηλίκων. Διοργανώνονται επίσης ατομικά μαθήματα.

Οι γλώσσες που διδάσκονται είναι Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κινέζικα, Ρώσικα.

Τα παιδικά τμήματα ξεκινούν απο Ά Δημοτικού για την Αγγλική Γλώσσα και από ‘Δ Δημοτικού για τις υπόλοιπες γλώσσες. Οι μαθητές οδηγούνται σε απόκτηση πτυχίων σε σωστό και συγκεκριμένο χρόνο ανάλογα τη γλώσσα.

Τα τμήματα ενηλίκων είναι πλήρως προσαρμοσμένα στο απαιτητικό πρόγραμμα και τις ανάγκες των ενήλικων μαθητών και μπορεί να έχουν στόχο την απόκτηση πτυχίου, ή απλά την γνωριμία και επαφή με κάποια ξένη γλώσσα.

Τα ατομικά μαθήματα είναι επίσης μια παροχή του κέντρου μας για μαθητές με πολύ ιδιαίτερο πρόγραμμα ή πολύ συγκεκριμένο στόχο.

Ενισχυτικά τμήματα για το σχολείο επίσης παρέχονται για τις γλώσσες που διδάσκονται στα σχολεία, δηλαδή Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικα.

Εντατικά μαθήματα μπορούν να επιλέξουν οι μαθητές που επιθυμούν να προχωρήσουν πιο γρήγορα σε μία ξένη γλώσσα.

Κάντε click πάνω στη σημαία της γλώσσας που σας ενδιαφέρει για να δείτε περισσότερες πληροφορίες :

ΑΓΓΛΙΚΑ         

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

Hellenic American
Union

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ