ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 8, ΠΕΥΚΗ ΤΗΛ. 2108028149 | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΓΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ  ΤΗΛ. 2110043890

Μία ολόκληρη τάξη σε 6 εβδομάδες !

Έναρξη 17 Ιουνίου – Λήξη 26 Ιουλίου
ή
 17 Ιουνίου – 17 Ιουλίου &  5 – 13 Σεπτεμβρίου

Καλέστε τώρα στο 2108028149 για να κλείσετε θέση!

Τα κέντρα ξένων γλωσσών Σωτήρχου  στην Πεύκη και στη Λυκόβρυση προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές ανεξαρτήτως γλώσσας ή επιπέδου να παρακολουθήσουν εντατικά καλοκαιρινά μαθήματα.

Η συμμετοχή στα καλοκαιρινά τμήματα δίνει τη δυνατότητα στο μαθητή να ολοκληρώσει την ύλη ενός επιπέδου (μιας τάξης) σε μόλις 6 εβδομάδες, κερδίζοντας έτσι χρόνο και χρήματα χωρίς να χάνει τις διακοπές του.

Τα μαθήματα γίνονται κάθε μέρα Δευτέρα έως Παρασκευή 2-3 ώρες, ανάλογα με το επίπεδο, τη γλώσσα και τις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Η συστηματική και προγραμματισμένη δουλειά γίνεται στα κέντρα μας στις 6 αυτές εβδομάδες δεν “βγάζει” απλώς ύλη αλλά βοηθά το μαθητή να “κάνει κτήμα του” την ξένη γλώσσα. 


Υπάρχει επίσης η δυνατότητα παρακολούθησης ενισχυτικών μαθημάτων και επαναληπτικών μη εντατικών προγραμμάτων
 μικρότερης διάρκειας, για σπουδαστές που θέλουν να εμπεδώσουν την ήδη κεκτημένη γνώση ή να καλύψουν κενά και αδυναμίες, ανεξαρτήτως γλώσσας και επιπέδου.  

Η πολυετής πείρα μας, η στενή συνεργασία Καθηγητή – Μαθητή σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα, ο συστηματικός εβδομαδιαίος έλεγχος επίδοσης με γραπτές και προφορικές εξετάσεις, το άρτια εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό μας, τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα και το ευχάριστο περιβάλλον  εξασφαλίζουν τη σίγουρη επιτυχία όλων των θερινών μας προγραμμάτων.

Τέλος, με τη λήξη των Καλοκαιρινών Μαθημάτων θα μπορούν οι μαθητές να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ώστε με νέες δυνάμεις να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της χειμερινής περιόδου.


Τα καλοκαιρινά μαθήματα είναι η ιδανική λύση για να εξασφαλίσουμε την επιτυχημένη πορεία των μαθητών ώστε να αποκτήσουν το πτυχίο Proficiency πριν από τη Β Λυκείου που ξεκινούν τη προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Εκμεταλλευτείτε τη περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών
κερδίζοντας χρόνο και χρήμα!

Συμπληρώστε την Αίτηση Ενημέρωσης – Εγγραφής και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Μία ολόκληρη τάξη σε 6 εβδομάδες !

Έναρξη 17 Ιουνίου – Λήξη 26 Ιουλίου
ή
 17 Ιουνίου – 17 Ιουλίου &  5 – 13 Σεπτεμβρίου

Καλέστε τώρα στο 2108028149 για να κλείσετε θέση!

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

Hellenic American
Union

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ