ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 8, ΠΕΥΚΗ ΤΗΛ. 2108028149 | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΓΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ  ΤΗΛ. 2110043890

Κινέζικη γλώσσα – Παιδικά Τμήματα

Κινέζικα για μικρούς αρχάριους (Ηλικία 8-12 ετών)

Το πρόγραμμα παρουσιάζει την κινέζικη γλώσσα στους μικρούς μαθητές μέσω των δημιουργικών και επικοινωνιακών δραστηριοτήτων, εκπαιδευτικού οπτικοακουστικού υλικού, video και τραγουδιών.

Εξειδικευμένοι παιδαγωγοί διδάσκουν στους μικρούς μας φίλους να επικοινωνούν στην Κινέζικη γλώσσα, προφορικά αλλά και γραπτά. Δίνεται μεγάλη έμφαση στη σωστή προφορά της Κινέζικης γλώσσας, στην επίσημη μέθοδο λατινοποίησης πιν γιν (汉语拼音), στον τρόπο γραφής βασικών κινέζικων συμβόλων και στη γραμματική και τη δομή των προτάσεων, λεξιλογικές δεξιότητες προφορικού και γραπτού λόγου. Συζητούνται θέματα σχετικά με την ηλικία όπως αριθμοί, προσωπική ταυτοποίηση, μέλη του σώματος, χρώματα και ρούχα, φαγητά και ποτά, καθημερινότητα, εκπαίδευση, χόμπι, μέσα μαζικής μεταφοράς, καθημερινότητα, καιρός κ.τ.λ.

Το εκπαιδευτικό υλικό και η μέθοδος διδασκαλίας είναι κατάλληλα για αυτήν την ηλικία, φέρνουν τους μαθητές σε επαφή με το μαγευτικό Κινέζικο πολιτισμό, τους κάνουν να αγαπήσουν την Κινέζικη γλώσσα και τέλος οδηγούν στην απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου πιστοποίησης της Κινέζικης Γλώσσας, μέσα από τις εξετάσεις YCT που είναι σχεδιασμένες για μαθητές έως 14ων ετών.

  • ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ Δ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!
  • ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΕΤΟΣ!
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

    Καλέστε τώρα στο 2108028149 για περισσότερες πληροφορίες


Κινέζικα για εφήβους (Ηλικία 13-17 ετών)

Χρησιμοποιώντας το πιο σύγχρονο εκπαιδευτικό και οπτικοακουστικό υλικό σε συνδιασμό με τους πιο καταρτισμένους καθηγητές Κινέζικης Γλώσσας, τη μεθοδολογία και τη χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία, το κέντρο ξένων γλωσσών Σωτήρχου προσφέρει υψηλού επιπέδου σπουδές πάνω στη Κινέζικη γλώσσα και για τους εφήβους.

Το πρόγραμμα Κινέζικων σπουδών για εφήβους, εξασφαλίζει την κατάκτηση της Κινέζικης γλώσσας μέσω της σωστής προφοράς και γραφής των κινέζικων χαρακτήρων, μέσω της καθοδηγούμενης εξάσκησης και μέσω της βαθειάς κατανόησης του κινέζικου τρόπου σκέψης και του κινέζικου πολιτισμού.

Το κέντρο ξένων γλωσσών Σωτήρχου σε συνεργασία με το πανεπιστήμιου γλωσσών του Πεκίνου, οδηγεί τους έφηβους μαθητές του σε απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου γλωσσομάθειας των εξετάσεων HSK σε σωστό και συγκεκριμένο χρόνο, με 100% επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.

  • ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΕΤΟΣ!
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

 

 

Καλέστε τώρα στο 2108028149 για περισσότερες πληροφορίες

Καλέστε μας τώρα στο

210 8028149

για περισσότερες πληροφορίες

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

Hellenic American
Union

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ