ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 8, ΠΕΥΚΗ ΤΗΛ. 2108028149 | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΓΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ  ΤΗΛ. 2110043890

Αγγλικά στην Ά Δημοτικού

agglika stin a dimotikou

Η Α’ Δημοτικού είναι ιδανική ηλικία για να ξεκινήσει το παιδί μαθήματα στα Νηπιακά τμήματα Αγγλικών Pre-Junior. Δεν θεωρείται πλέον νωρίς το να ξεκινάει τα Αγγλικά ένα παιδί σε αυτή την ηλικία. Στα Κέντρα ξένων γλωσσών θα βρείτε οργανωμένα τμήματα με συγκεκριμένο σύστημα και μεθοδολογία που ταιριάζει στα παιδιά αυτής της ηλικίας.

Γιατί να ξεκινήσει τα Αγγλικά το παιδί από αυτήν την ηλικία;

-Θα μάθει τα Αγγλικά όπως έμαθε τη μητρική του γλώσσα.
Τα παιδιά έχουν μεγάλη ικανότητα να αφομοιώνουν πληροφορίες, αλλά και να ξεχωρίζουν και να αντιλαμβάνονται τους ήχους μιας γλώσσας. Οι ενήλικες μαθαίνουν με πολύ κόπο αυτό που τα παιδιά μαθαίνουν εύκολα και γρήγορα.

-Θα μάθει ευχάριστα και ξεκούραστα χωρίς πίεση ή μελέτη στο σπίτι.
Στα Νηπιακά τμήματα των Αγγλικών δεν ασχολούμαστε ακόμα με την ανάγνωση και τη γραφή. Δεν υπάρχει επίσης η αγωνία των διαγωνισμάτων. Τα παιδιά λοιπόν έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν πολύ τον προφορικό τους λόγο και να γνωρίσουν την καινούργια γλώσσα χωρίς άγχος.

-Η χρονιά αυτή θα αποτελέσει μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για το παιδί.
Γεμάτη με τραγούδια, παιχνίδια, ευχάριστες ιστορίες και διαδραματίσεις καθώς και πολλή ενθάρρυνση, η χρονιά αυτή θα κάνει το παιδί να αγαπήσει την Αγγλική γλώσσα και θα έχει θετική επίδραση στις μετέπειτα σπουδές του.

-Θα αποκτήσει πολύ καλές βάσεις.
Τα παιδιά που έχουν παρακολουθήσει Νηπιακά τμήματα πριν ξεκινήσουν την Junior A’ (A’ Προκαταρκτική) αποκτούν σημαντική εμπειρία της γλώσσας, προσαρμόζονται γρήγορα και εύκολα στις απαιτήσεις της επόμενης τάξης και γίνονται άριστοι μαθητές.

-Θα αποκτήσει υπέροχη προφορά.
Οι μαθητές των Νηπιακών τμημάτων εντυπωσιάζουν τους γονείς τους με την ικανότητά τους να μιλούν την Αγγλική γλώσσα με υπέροχη προφορά μετά από λίγους μόνο μήνες μάθημα.

Β. Μ.
Μ.Α. Lancaster University
Εκπαιδευτικός- Ψυχολόγος

Πηγή: Περιοδικό Parents

Κάνε Share:

Περισσότερα χρήσιμα άρθρα

Ξένες γλώσσες εναντίον… άνοιας

Ο χειρισμός δύο γλωσσών «γυμνάζει» τον εγκέφαλο και τον διατηρεί σε εγρήγορση ακόμη και σε μεγάλη ηλικία Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας βοηθά τον εγκέφαλο

«Αν δεν πάθει, δεν θα μάθει»

Ολοένα και περισσότεροι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ο «κίνδυνος» κάνει καλό στα παιδιά. Φυσικά κάνουν λόγο για ελεγχόμενο ρίσκο στα παιδικά παιχνίδια και επισημαίνουν τη θετική

Τα «γκάτζετ»… κρασάρουν τον εγκέφαλο

Το multitasking («πολυπραγμοσύνη»), δηλαδή η ικανότητα του ατόμου να επεξεργάζεται πολλές πληροφορίες ταυτόχρονα, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του εγκεφάλου, προειδοποιούν αμερικανοί και

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

Hellenic American
Union

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ